0

Exo-Terra Natural Terrarium Mini/Wide terrárium mini/széles 30x30x30 cm-es PT2600

– regisztrálj, hogy elsőként értékelhesd a terméket
Cikkszám: 4200-611

16 590 Ft

készlet

Teljes ár: 16 590 Ft
Egység ár:  16 590.00 Ft/db
A Natural Terrarium ideális hüllők vagy kétéltűek tartására, melyet európai herpetológusok terveztek. Az első nyitható ajtók kényelmes hozzáférést biztosítanak a karbantartáshoz és etetéshez. A külön-külön nyitható ajtók és a speciálisan kialakított zár megakadályozza a szökéseket. A felső fém háló biztosítja a jó szellőzést és lehetővé teszi, hogy az UVB és az infravörös sugarak behatoljanak a terrárium belsejébe. A belső dekoráció könnyen eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. A hátsó fal tetején mindkét oldalon 5 zárható kábelcsatorna került kialakításra, annak érdekében, hogy telepítse a fűthető sziklát, vízesést, vagy a különböző érzékelőket a terrárium belsejében. A terrárium alján rögzíthető a talajfűtés, így biztosítható a felszín egy részének fűtése. A terrárium első oldalán az extra magas alsó fix üveg lehetővé teszi a talajban, vagy vízparton (Paludárium) élő hüllők optimális elhelyezését; vagy akár Exo-Terra Reptile Den - mágneses barlanggal történő megfigyelést. A természetes háttér ugyanolyan színű, mint az összes többi Exo-Terra dekorációs elem (Water Dishes, Waterfalls, Heat Wave Rocks, stb.).

Tulajdonságok:
- szellőzés az első ablakon keresztül
- két szökés biztos ajtó
- vízálló alsó medence
- a terrárium nem az alsó üvegfelületen fekszik fel, hanem gumi lábakon áll, így könnyen elhelyezhető alatta a külső fűtés
- rozsdamentes acélháló a tetőn, mely könnyen rögzíthető
- elfordítható zár, amely megakadályozza a szökést
- a sziklás háttérben a vezetékeket, csövek kábelcsatornában vezethetők
- a tetőben a vezetékek, csövek kábelcsatornában vezethetők, melyek használaton kívül zárhatók

A készlet kizárólag a terráriumot és a sziklás hátteret tartalmazza!
Nem tartalmazza a lámpatestet, hőmérőt, páramérőt, zárat, stb.!

Háttér, mely tartozéka a készletnek:
Az Exo Terra Background sziklás háttér megtévesztésig utánozza a természetes sziklafalakat. Könnyen a kívánt méretre vágható. Segítségével több dimenziós, természetszerű élőhelyet lehet kialakítani, ideális a függőlegesen mászó hüllőknek. A színe és textúrája ugyanaz, mint az összes Exo-Terra dekorációs elemé, így tökéletesen harmonikus terráriumi - akár trópusi, akár sivatagi - környezet hozható létre.

    Az üzenet küldő rendszer használatához, kérem jelentkezzen be!