0

Exo-Terra Monsoon RS400 terráriumi esőztető készülék PT2495

– regisztrálj, hogy elsőként értékelhesd a terméket
Cikkszám: 4500-651

47 190 Ft

készlet

Teljes ár: 47 190 Ft
Egység ár:  47 190.00 Ft/db
A Monsoon RS400 egy programozható esőztető rendszer, amely alkalmas terráriumok és üvegházak esőztetésére. Ez a rendszer a programozott időpontokban csapadék képzéssel segít fenntartani az optimális páratartalmat. A csapadék időtartama és gyakorisága könnyedén az állatállomány vagy növények igényeihez igazítható. Gyakori csapadék serkentik a szaporodási kedvet. Trópusi növények, mint a Broméliák, orchideák, mohák, stb. tartsa esetén kifejezetten ajánlott e készülék használata.

Tulajdonságok:
- programozható párásító készülék terráriumok és üvegházak számára
- egyszerűen telepíthető bármily terráriumban vagy üvegházban
- számos beállítási lehetőség (maximum 6)
- nagy, 9,5 literes tartály
- méretek: 22x22x33 cm

A rendszer úgy programozható, hogy az eső 24 órán belül több alkalommal is eshet, egy másodperc és két óra közötti időtartamban. A nagy, 9,5 literes tartály biztosítja a folyamatos működést akár néhány napig is anélkül, hogy utántöltenénk (tökéletes az ünnepekre). A tartályban a víz könnyen utántölthető, a teljes rendszer szétszedése nélkül.

Az Exo-Terra Monsoon RS400 tartozéka két permetező fúvóka, melyek egyszerűen tapadókoronggal helyezhetők el a terráriumban, szükség esetén a rendszer bővíthető akár 6 fúvókáig. Így alkalmas több terrárium ellátására is. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden további fúvóka alkalmazása kisebb teljesítményt eredményez az egyes szórófejeken.) A speciálisan kialakított fúvókákkal rendkívül finom eső állítható elő, létrehozva egy köd-szerű hatást a terráriumban vagy üvegházban. Az extra hosszú tömlők lehetővé teszik, hogy a készüléket elrejtse akár egy szekrényben a terrárium alatt.

1. A rugalmas permetező fúvókák bármilyen irányba beállíthatja.
2. Könnyen elhelyezhető tömlők. Illeszkedik a cső csatornákhoz, amelyek rendelkezésre állnak az egyes Exo-Terra terráriumokban.
3. Könnyen csatlakoztatható és telepíthető.
4. Lejtős fedél teszi könnyebbé a víz utántöltését.

Jótállás: 2 év
    Az üzenet küldő rendszer használatához, kérem jelentkezzen be!