0

Cikkszám: 4500-640

72 890 Ft

készlet

Teljes ár: 72 890 Ft
Egység ár:  72 890.00 Ft/db
Az Exo-Terra Incubator hüllő inkubátor termo-elektromos technológiával üzemel, így a készülék ugyanúgy alkalmas hűvösen tartásra, mint melegen tartásra is. A pontos hőmérséklet könnyedén, digitálisan vezérelhető. Az inkubátor pillanatnyi hőmérsékletét megvilágított LED kijelző mutatja.

Az inkubátor átlátszó ajtajának és belső világításának köszönhetően jól megfigyelhetők az inkubációs és kelési folyamatok. Amennyiben a beállított keltetési hőmérséklet túllépi a beállított értéket az Exo-Terra Incubator automatikusan elindítja a hűtést, és automatikusan újraindítja a fűtést, ha a hőmérséklet a beállított érték alá esik. A hűvösen és melegen tartás kombinációja különösen hasznos, amikor az inkubátor ingadozó hőmérsékletű környezetben kerül elhelyezésre, vagy nagyon meleg nyári időszakban. Az Exo-Terra Incubator megakadályozza az tojások túlmelegedését, mert szükség esetén automatikusan elindul a hűtés, a beállított keltetési hőmérséklet eléréséig. A szükséges páratartalom könnyedén biztosítható a készülék alján található kicsúsztatható tálca segítségével. Extra igény esetén további víztartály helyezhető el az inkubátorban.

Tulajdonságok:
- fűt és hűt
- teleltetésre is alkalmas
- a beállított hőmérséklet jelenik meg a digitális, nagy fényerejű LED hőmérséklet kijelzőn. Minden egyes fajnak a megfelelő keltetési hőmérsékletet lehet beállítani.
- a készülék a hűtés és fűtés automatikus és pontos kapcsolásával elkerülhetővé válik a szélsőséges hőmérséklet ingadozások okozta keltetési veszteség.
- két cserélhető tároló polc segítségével maximálisan kihasználható a rendelkezésre álló keltetési tér
- kihúzható párologtató tálca a megfelelő páratartalom érdekében
- a belső világítás bekapcsolásával lehetővé válik a tojások ellenőrzése a keltetési folyamat megzavarása nélkül
- a készülék vezérlő gombjai és kijelzője a front oldalon az ajtó felett találhatók
- a készülék alkalmas hüllők és kétéltűek szállításához is (pl.: újonnan vásárolt állatok esetében), mivel segítségével biztosítható a megfelelő szállítási hőmérséklet
- a készülék gépkocsiban is használható, a készlet tartalmazza a fogantyút és autós adaptert (12V)
- méretek: 32x36x45 cm
    Az üzenet küldő rendszer használatához, kérem jelentkezzen be!