0

AquaEl FAN-mikro Plus belsőszűrő 30 literig

– regisztrálj, hogy elsőként értékelhesd a terméket
Cikkszám: 3311-708

4 339 Ft

készlet

Teljes ár: 4 339 Ft
Egység ár:  4 339.00 Ft/db
A FAN belső szűrő tisztítja és levegőzteti az akvárium vízét. A szűrőtartálynak és a speciális - a szennyeződésekre érzékeny - szűrő szivacsnak köszönhetően nem igényel gyakori tisztítást. A műanyag szűrőtartály rácsa visszatartja a nagyobb talajdarabokat, ezáltal lehetővé téve az akvárium hatékony szűrését, hosszú ideig biztosítva ezzel a tiszta vizet.

Az AquaEl FAN belső szűrők egyszerű működésűek, és könnyen telepíthetők. A speciálisan kialakított szűrőanyag tartályban elhelyezett szűrőanyagnak köszönhetően csak egészen ritkán van szükség az akvárium vízének cseréjére. Amikor eltávolítja a szűrőt az akváriumból, előfordulhat, hogy a szűrőanyag tartályból víz folyik vissza az akváriumba.

A rotor kamra nagy teljesítményt rejt, ennek ellenére csendesen működik, és viszonylag alacsony a fogyasztás.

A szűrő teljesítménye szabályozható, anélkül, hogy a kezét a vízbe érintené. Az ergonómikus fogantyú, amivel állítani lehet a teljesítményt, a szűrő felső kupakján, közvetlenül a vízszint felett található.

A vízkilépés iránya 75 °-os tartományban állítható.

AquaEl FAN-micro belsőszűrő egészen sekély - 2 cm-es - vízben is alkalmazható, így nevezhető a legkisebb terráriumvizek szűrőjének is.

Teljesítmény: 250 liter/óra
Fogyasztás: 4 W
Ajánlott akvárium méret: 30 literig

Jótállás: 3 év

    Az üzenet küldő rendszer használatához, kérem jelentkezzen be!