0

Számlázás - fizetés

Számlázás:

A vásárolt termékekről és a szállítás költségéről (ha van ilyen) minden esetben számlát állítunk ki az Ön által megadott névre és címre, mely természetesen eltérhet a szállítási címtől. Arra való hivatkozással, hogy Ön nem kér számlát, nem tudunk engedményt adni az árból, és természetesen ez esetben is kiállításra kerül a számla.

Fizetés:

Vásárlóink az alábbi fizetési lehetőségek közül választhatnak:

Előreutalás: 

Ez a legtakarékosabb megoldás! A rendelés visszaigazolását követően Ön a megadott bankszámlára utalja a vásárlás ellenértékét. Bármilyen bankszámláról utalhat, de a megrendelés számát a közleménybe mindenképpen kérjük beírni. Az utalás beérkezését követően, a megrendelt terméke/t/ket, a következő csomagfelvételkor átadjuk a MPL-nek, kivéve, ha eltérően állapodtunk meg, mert akkor a megállapodás szerint járunk el. Amennyiben ettől eltérés van, akkor azt az üzenet küldő rendszer​en, vagy telefonon keresztül egyeztetjük Önnel!

Készpénz: 

Személyes átvétel választása esetén lehetőség van a termék/ek árának, és a szállítási költségnek (amennyiben ilyen felmerül) az átvételkor készpénzben történő kiegyenlítésre. 

Készpénzes befizetés bankszámlára: 

A rendelés visszaigazolását követően Ön, vagy megbízottja a megadott bankszámlára készpénzben fizeti be a vásárlás ellenértékét. A befizetést bárki, bármelyik Raiffeisen Bank fiókban megteheti, de a megrendelés számát a közlemény rovatba mindenképpen kérjük beírni. A Raiffeisen Bank fiókjaiban csak a személyazonosság igazolására alkalmas okmány és a lakcímkártya bemutatását követően lehet készpénzt befizetni! Az befizetés beérkezését követően, a megrendelt terméke/t/ket, a következő csomagfelvételkor átadjuk a MPL-nek, kivéve, ha eltérően állapodtunk meg, mert akkor a megállapodás szerint járunk el. Amennyiben ettől eltérés van, akkor azt az üzenet küldő rendszeren, vagy telefonon keresztül egyeztetjük Önnel!

Belföldi postautalvánnyal (rózsaszín csekkel) történő fizetés: 

A rendelés visszaigazolását követően Ön, vagy megbízottja a megadott címre Belföldi postautalványon (rózsaszín csekken) küldi el a vásárlás ellenértékét. A Belföldi postautalványt (rózsaszín csekket) bárki, bármelyik Postahivatalban, Mobilpostán, vagy Postapartnernél feladhatja a megadott címre, de a megrendelés számát a közlemény rovatba mindenképpen kérjük beírni. A Belföldi postautalványon (rózsaszín csekken) küldött összeg megérkezését követően, a megrendelt terméke/t/ket, a következő csomagfelvételkor átadjuk a MPL-nek, kivéve, ha eltérően állapodtunk meg, mert akkor a megállapodás szerint járunk el. Amennyiben ettől eltérés van, akkor azt az üzenet küldő rendszer​en, vagy telefonon keresztül egyeztetjük Önnel!

Bankkártyás fizetés: 

A megrendelés során a vásárlás ellenértékét a CIB Bank Zrt. biztonságos webes felületen bankártyával egyenlíti ki. Fizethet minden olyan VISA és MasterCard/Maestro kártyával, amely esetében az internetes fizetést a kártyakibocsátó bank engedélyezte, valamint a kifejezetten internetes használatra hivatott webkártyákkal. A bankkártya adatok biztonságát a CIB Bank Zrt. garantálja. A CIB Bank Zrt. tájékoztatóját az internetes kártyás fizetésről itt tudja megtekinteni. A bankkártyás fizetést követően, a megrendelt terméke/t/ket, a következő csomagfelvételkor átadjuk a MPL-nek, kivéve, ha eltérően állapodtunk meg, mert akkor a megállapodás szerint járunk el. Amennyiben ettől eltérés van, akkor azt az üzenet küldő rendszer​en, vagy telefonon keresztül egyeztetjük Önnel!

Utánvétel (jelenleg nem használható): 

A korábbi nagy számú negatív tapasztalat miatt jelenleg webáruházunkban az utánvételes fizetési mód nem elérhető, erről részletesen itt olvashat. Kérjük megértését!

Kérjük, hogy minden esetben a visszaigazolásban szereplő pontos végösszeget szíveskedjenek utalni, küldeni, befizetni. Amennyiben nem a visszaigazolásban szereplő pontos összeget utalja, küldi, fizeti be, akkor  

  • amennyiben az érkező összeg kevesebb a visszaigazolásban megadottnál, az üzenet küldő rendszerünkön keresztül, vagy e-mail-ben kérjük meg Önt a hiányzó összeg pótlására, és a megrendelés teljesítését felfüggesztjük a hiányzó összeg megérkezéséig;
  • amennyiben az érkező összeg több a visszaigazolásban megadottnál, a különbözetet, – a visszautalás, vagy a visszaküldés költségének levonása után – visszautaljuk, vagy visszaküldjük Önnek, arra a bankszámlaszámra, amelyről az utalás érkezett, vagy arra a címre, amelyet az üzenet küldő rendszeren keresztül, vagy e-mail-ben Ön megad. Amennyiben a visszautalandó, visszaküldendő összeg nem fedezi a visszautalás, visszaküldés költségét, vagy a költség levonása után kevesebb, mint 100,- Ft marad, úgy a visszautalás, visszaküldés nem történik meg, az összeg elveszik;

Amennyiben a fizetés készpénz használatával történik, a jogszabályban meghatározott 5 Ft-ra történő kerekítés szabályait kell alkalmazni.