0

Szállítás

Szállítás:

Önnek ne legyenek kétségei afelől, hogy amikor egyes webáruházakban ingyenes szállítást ajánlanak Önnek, akkor az valóban ingyen van. Minden az áru átvételéhez kapcsolódó költséget, így a szállítást is végül Önök a vásárlók fizetik, függetlenül attól, hogy ezt külön feltüntetik-e a számlán. Jellemző, hogy a web áruházak egyfajta átalánydíjat számolnak fel, vagy építenek be a termék árába, a szállítási költségeket szétterítve az összes vásárló között. Ezzel szemben mi azt a megoldást választottuk, hogy minden megrendelő a megvásárolt termék/ek tömegéhez (esetleg méretéhez - jellegéhez) pontosan igazodva megállapított szállítási költséget fizesse, elkerülve ezzel, azt a megoldást, hogy az egyik vásárlóval finanszíroztatjuk a másik vásárló szállítását.

A szállítási díjainkat nem építettük be a termékek árába. A szállítási díjat a megvásárolt termék/ek/hez pontosan igazodva külön tételként tüntetjük fel a kosárban.

Vásárlóink a megrendelt termékekhez futárszolgálat közreműködésével, vagy személyes átvétellel juthatnak hozzá.

Csomagolás:

A megrendelt terméket/ket minden estben a jellegüknek megfelelően csomagoljuk be, annak érdekében, hogy az/ok sérülését, károsodását a szállítás során megelőzzük. A csomagoláshoz  környezetünk lehető legkisebb terhelése érdekében korábban más termékek csomagolására már felhasznált karton dobozokat is használunk, újra hasznosítunk!  

Szállítás futárszolgálattal:

Házhoz kézbesítés az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárjával:

Ez a legkényelmesebb szállítási mód!

Már 1 189 Ft-tól! (legkisebb tömegű normál csomag)

Egy vagy két napos időgaranciával feladott csomagot ez esetben az Ön által megadott címre kézbesítjük. Kérjük, olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben 8-17 óráig Ön, vagy megbízottja át tudja venni a küldeményt. A MPL két alkalommal kísérli meg a házhoz kézbesítést, amennyiben ez mégsem sikerül a csomagról értesítést hagy, és az első kézbesítési kísérlettől számítva 10 munkanapig a megjelölt Postahivatalban átveheti a csomagot, annak nyitvatartási idejében.  Kérjük, hogy a kézbesítés sikere érdekében pontosan adja meg a nevet, címet és egyéb – a kézbesítést segítő – adatot, melyeket változtatás nélkül tüntetünk fel a küldeményen. Amennyiben a házhoz kézbesítéshez a megadott adatok kevésnek, vagy pontatlannak bizonyulnak, az MPL jogosult a csomagot visszaküldeni – visszaküldési díj felszámítása mellett – a feladónak, és az újraküldés csak az ebből eredő többletköltségek (pl.: visszaküldés és újraküldés díja) a megtérítését követően lehetséges. Kérjük, amennyiben azzal szembesül, a megrendelés bármely állapotában, hogy a kézbesítéshez megadott adat kevés, vagy pontatlan, azonnal jelezze ezt felénk, hogy a szükséges intézkedést megtehessük.

Akkor ajánljuk Önnek ezt a szállítási módot, ha kényelmesen, az otthonában, vagy a munkahelyén szeretné átvenni a csomagot.

Előnyök: kényelmes, a futár az Ön, vagy megbízottja kezébe adja át megrendelését az otthonában vagy a munkahelyén, ha mégsem tudja senki átvenni, akkor másnap újra megpróbálja a kézbesítést, ha ekkor sem sikerül, akkor a legközelebbi kézbesítő postahivatalban még 10 napig át tudja venni

Hátrányok: a futár 8-17 óra között bármikor érkezhet a megadott címre

Postahivatalban történő átvétel:

Ez a legolcsóbb szállítási mód, kb. 17-20%-al olcsóbb, mint a házhoz kézbesítés!

Már 949 Ft-tól! (legkisebb tömegű normál csomag)

Egy vagy két napos időgaranciával feladott csomagot ez esetben az Ön által kiválasztott Postahivatalban (jelenleg kb. 2600-ban) veheti át. A csomag Postahivatalba történő megérkezéséről a MPL Önt e-mail-ben értesíti. A csomag a Postahivatalba történő megérkezést követően 10 munkanapig vehető át.

Akkor ajánljuk Önnek ezt a szállítási módot, ha a legolcsóbb szállítást keresi, és/vagy a kézbesítés idején biztosan nem tudja átvenni a csomagot, mert pl. munkaidőben Ön is dolgozik. A kiválasztott Postahivatalban, annak nyitva tartási idejében tudja átvenni a csomagot, ahol egyidejűleg további értesített küldeményit is átveheti, vagy akár „csekkjeit” is befizetheti.

A Postahivatalt irányítószám alapján, vagy térkép segítségével kényelmesen a megrendelés során tudja kiválasztani.

Előnyök: a postahivatalok országszerte szinte mindenhol megtalálhatók

Hátrányok: egyes kisebb Postahivatalok viszonylag rövid nyitvatartással működnek

MOL benzinkúton és COOP boltokban történő átvétel:

Ez a legrugalmasabb szállítási mód, kb. 17-20 %-al olcsóbb, mint a házhoz kézbesítés!

Már 949 Ft-tól! (legkisebb tömegű normál csomag)

Egy vagy két napos időgaranciával feladott csomagot ez esetben az Ön által kiválasztott MOL benzinkúton (jelenleg kb. 200-on), vagy COOP boltban (jelenleg kb. 270-ben) veheti át. A csomag MOL benzinkútra, vagy COOP boltba történő megérkezéséről a MPL Önt e-mail-ben értesíti. A csomag a MOL benzinkútra, vagy COOP boltba történő megérkezést követően 10 munkanapig vehető át.

Akkor ajánljuk Önnek ezt a szállítási módot, ha a kézbesítés idején biztosan nem tudja átvenni a csomagot, mert pl. munkaidőben Ön is dolgozik, és a Postahivatalok nyitvatartási ideje sem felel meg. A MOL benzinkutak nyitva tartása összehasonlíthatatlanul rugalmasabb (a többség 0-24 óráig tart nyitva), a COOP boltok nyitva tartása sokkal rugalmasabb (a többség napi 12 órában tart nyitva), mint a Postahivataloké, és a legtöbb esetben autóval is könnyebben megközelíthetőek.

A MOL benzinkutat, vagy COOP boltot irányítószám alapján, vagy térkép segítségével kényelmesen a megrendelés során tudja kiválasztani.

Előnyök: a MOL benzinkutak autóval jól megközelíthetők és többnyire éjjel nappal (0-24 óráig) elérhetők, a COOP boltok frekventált helyeken vannak, és többnyire kora reggeltől késő délutánig elérhetők

Hátrányok: terjedelmes (a csomag legnagyobb hosszúsága 75 cm-nél nagyobb) csomag nem kézbesíthető

MPL Csomagautomatából történő átvétel:

Ez a legmodernabb szállítási mód, kb. 17-20 %-al olcsóbb, mint a házhoz kézbesítés!

Már 949 Ft-tól! (legkisebb tömegű normál csomag)

Egy vagy két napos időgaranciával feladott csomagot ez esetben az Ön által kiválasztott csomagautomatákban (folyamatosan bővülő, jelenleg 50 db) veheti át. A csomag csomagautomatába történő megérkezéséről a MPL Önt SMS-ben és e-mail-ben értesíti. A csomag a csomagautomatába történő megérkezéstől számított 2 munkanapig vehető át az automatából. Az SMS-ben és e-mailben kapott értesítés percre pontosan tartalmazza, hogy csomagot meddig lehet az automatából átvenni. Ha a rendelkezésre álló idő alatt Ön nem tud érte menni, az MPL újabb SMS-ben elküldi, hogy Ön a csomagot hol veheti át 10 munkanapon belül.

Akkor ajánljuk Önnek ezt a szállítási módot, ha a kézbesítés idején biztosan nem tudja átvenni a csomagot, mert pl. munkaidőben Ön is dolgozik, és a Postahivatalok nyitvatartási ideje sem felel meg. A csomagautomaták rugalmasan elérhetőek (0-24 óráig), és könnyen megközelíthető helyeken vannak elhelyezve.

A csomagautomatát irányítószám alapján, vagy térkép segítségével kényelmesen a megrendelés során tudja kiválasztani.

Előnyök: az automaták éjjel nappal (0-24 óráig) elérhetők

Hátrányok: a legnagyobb csomag 50x31x35 cm lehet, így nagyobb tárgyak nem kézbesíthetők

Személyes átvétel:

Személyes átvétel a győri telephelyünkön:

Lehetőség van személyes átvételre előzetes időpont egyeztetést követően Győr-Szabadhegyen található raktárunkban is. Ez az átvételi mód ingyenes!

Személyes átvétel az ország területén:

Lehetőség van az ország egész területén (Budapesten, és Észak-Dunántúlon, az M7-es autópályától északra rendszeresen, az ország többi részén alkalmi jelleggel), a nagyobb városokban, forgalmasabb főutak mentén is a személyes átvételre. Ez az esetek többségében ingyenes átvételt jelent, de ettől eltérések lehetnek!

Az aktuális átvételi lehetőségekről kérem, a Üzenet Küldő Rendszeren keresztül egyeztessünk!